Werken bij ons

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze kantoren in Antwerpen en in Brussel. Voel jij je thuis in een energiek, ondernemend en positief team waar je leert van elkaar, expertises deelt, samenwerkt, discreet handelt en samen met de klant op zoek gaat naar de beste oplossingen?

Welkom bij Stadim!

Waarom werken bij Stadim?

Samen kunnen wij het verschil maken in de vastgoedsector. Wij geven onze klanten nooit zomaar een cijfer maar altijd een onderbouwd en onafhankelijk advies dat hen nieuwe inzichten en perspectieven biedt. Aan de hand van onze scherpe analyses en expertise kunnen zij gefundeerde beslissingen nemen over hun vastgoed. Deel jij deze ambitie? En wil je je kennis, je analytische vaardigheden en teamskills uitdagen? Dan pas je helemaal in het Stadim-team!

Samen

Bij ons sta je er nooit alleen voor.

Wij maken het verschil, omdat we een sterk team zijn. We werken samen en delen onze inzichten en expertise. We bekijken vastgoed vanuit diverse perspectieven. Je kan altijd rekenen op een collega voor feedback en ondersteuning. Elke nieuwe collega wordt op weg gezet door een mentor

Discreet

We zijn onvoorwaardelijke sparringpartners, voor elkaar en voor onze klanten. Daarom maken we van vertrouwen en discretie zo’n punt. We delen een passie voor vastgoed en voelen ons betrokken. We kunnen rekenen op elkaar.

Bij ons krijg je de vrijheid en het vertrouwen om te groeien in je job.

Vooruit

Groeien doen we samen: in team en met de klant. We staan niet stil, denken altijd vooruit en volgen de markt op de voet. We verwachten een open en leergierige houding van onze medewerkers. In ruil krijg je de kans om te groeien in je job en in je expertisedomein. Je kiest zelf welke trends en digitale evoluties je je eigen maakt.

Benefits

Een menselijke en professionele werkcultuur: dat is onze grootste troef. Naast de wekelijkse teammeetings, is er ook ruimte voor initiatief en spontane teamactiviteiten. Je krijgt de gelegenheid om interne en externe opleidingen te volgen. We ondersteunen je om je loopbaan in eigen handen te nemen.

Wil jij graag werken bij Stadim?

Bekijk onze vacatures hier!