Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. En dus ook hun behoeften en vragen naar waarderingen en advies. Die kunnen nodig zijn voor een financiering, voor de berekening van de waarde van een zakelijk recht, voor huuronderhandelingen, bij aankoop en verkoop van vastgoed, bij successie, bij een (professionele) scheiding of heroriëntatie van een portefeuille, om boekhoudkundige en fiscale redenen… We zoeken voor elke klant de gepaste oplossing. Altijd onderbouwd en discreet.

Professionele klanten

We werken onder meer voor investeerders, projectontwikkelaars, banken, verzekeringsmaatschappijen, accountants, investeringsmaatschappijen, overheden, rechtbanken, notarissen, advocaten, beursgenoteerde bedrijven, fondsen en eigenaar-gebruikers.

Particuliere klanten

Ook particulieren die hun woning willen verkopen of een waardering nodig hebben in het kader van een successie, of willen investeren in vastgoed, zijn bij ons aan het juiste adres voor een erkende schatting.

Alle vastgoedmarkten

We waarderen alle types van vastgoed, gaande van individuele eigendommen tot (inter)nationale vastgoedportefeuilles.

We zijn van alle markten thuis: we hebben ervaring in de courante vastgoedsegmenten zoals zorgvastgoed, industrie & logistiek, retail, kantoren, studentenkoten en residentieel vastgoed, maar ook verblijfsaccommodaties, parkings, landbouwbedrijven, leisure, overheidsgebouwen of gronden…