Stadim Academy

Wij staan niet stil. Wij willen blijven inspireren en geïnspireerd worden. Onze jarenlange expertise en ervaring delen we dan ook graag met onze klanten, met partners en met studenten van universiteiten en hogescholen.

Expertise delen

Kruisbestuiving en netwerking houden onze kijk op vastgoed fris. De Stadim Academy draait om het delen van expertise. Niet alleen van onze eigen kennis, maar ook van de kennis van anderen. We zien onze klanten als partners en geloven dat we elkaar kunnen versterken. Stadim beschikt over een eigen opleidingsruimte voor seminaries, webinars en netwerkevents. Ook onze klanten kunnen hier gebruik van maken.

Daarnaast doceren onze experten diverse vakken inzake vastgoed aan verschillende Belgische universiteiten en hogescholen. In de rubriek ‘kalender’ geven we u een overzicht van geplande lessen.

Publicaties

Wie schrijft die blijft. Door de pers worden we geregeld gevraagd om onze opinie of om een analyse. We publiceren zelf ook studies en artikels. Volg ons zeker op LinkedIn, of schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte.

Overzicht publicaties

Nieuw & events

Stadim Antwerpen

Mechelsesteenweg 180
2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 81 20

Find parking options here

Stadim Brussels

Havenlaan / Avenue Du Port 86c (B7A)
Tour & Taxis, 1000 Brussels

+32 (0)2 899 09 80

Find parking options here