Stadim Academy

De vastgoedwereld evolueert sneller dan ooit. Elke dag ontstaan er nieuwe inzichten en datasets. Voortdurend ontdekken we nieuwe verbanden en invalshoeken om vastgoed te waarderen en te analyseren. Constant tekenen zich nieuwe trends af hoe ondernemers, projectontwikkelaars, beleggers, families en consumenten omgaan met hun grond en vastgoed. Die ideeën, expertise en voortschrijdende inzichten willen we delen, intern met onze medewerkers, maar ook extern via seminaries aan universiteiten en hogescholen, publicaties en onderzoekspapers. Met Stadim Academy willen we een kennisplatform aanbieden voor iedereen die geïnteresseerd is in vastgoed om nieuwe inzichten uit te wisselen, zodat we elkaar voortdurend kunnen bevragen, verrijken en inspireren en bijdragen tot het maatschappelijke debat.

Expertise delen

Kruisbestuiving en netwerking houden onze kijk op vastgoed fris. De Stadim Academy draait om het delen van expertise. Niet alleen van onze eigen kennis, maar ook van de kennis van anderen. We zien onze klanten als partners en geloven dat we elkaar kunnen versterken. Stadim beschikt over een eigen opleidingsruimte voor seminaries, webinars en netwerkevents. Ook onze klanten kunnen hier gebruik van maken.

Daarnaast doceren onze experten diverse vakken inzake vastgoed aan verschillende Belgische universiteiten en hogescholen. In de rubriek ‘kalender’ geven we u een overzicht van geplande lessen.

Publicaties

Wie schrijft die blijft. Door de pers worden we geregeld gevraagd om onze opinie of om een analyse. We publiceren zelf ook studies en artikels. Volg ons zeker op LinkedIn, of schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte.

Overzicht publicaties

Nieuw & events

Stadim Antwerpen

Mechelsesteenweg 180 (C-hive)
2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 81 20

Find parking options here

Stadim Brussels

Havenlaan / Avenue Du Port 86c (B7A)
Tour & Taxis, 1000 Brussels

+32 (0)2 899 09 80

Find parking options here