Wij zijn stadim

Wij staan garant voor:

  • Onderbouwd vastgoedadvies
  • Discrete aanpak
  • Innovatieve oplossingen voor vandaag en morgen

Onderbouwd advies

Wij hebben jarenlange ervaring in analyse, advies en waardering van vastgoed in de Benelux. Jaarlijks voeren we duizenden waarderingen en analyses uit van vastgoedpanden, gronden en vastgoedportefeuilles, zowel voor particulieren als voor professionele klanten. Hierdoor beschikken we over een brede dataset die we permanent verrijken. De combinatie van onze expertise, ervaring en data vormen de basis voor betrouwbare en nauwkeurige waardebepalingen.

We hanteren een rekenmodel waarbij zowel de eigen referenties als de financieel-economische parameters het kader vormen. We houden ook rekening met duurzame, fiscale, boekhoudkundige en juridische inzichten en opties. We leveren nooit zomaar een cijfer. We garanderen altijd een onderbouwd advies dat aanleiding geeft tot bijkomende inzichten.

Discrete aanpak

Discretie is ons handelsmerk. We handelen altijd op een integere manier en klantgericht.

We werken ook onafhankelijk. Dat betekent dat we geen activiteiten uitvoeren als makelaar, ontwikkelaar of investeerder. We vermijden op die manier belangenconflicten.

Innovatieve oplossingen voor vandaag en morgen

Als marktleider kijken we altijd vooruit. We volgen de evoluties in de vastgoedmarkt, onderzoeken ze en spelen erop in. Zo krijgen bijvoorbeeld duurzaamheid (energiezuinigheid, materiaaltoepassing en gebruikskwaliteit) en artificiële intelligentie (AI) een belangrijkere rol in onze werking.

We zoeken voortdurend innovatieve oplossingen die de processen van onze klanten efficiënter maken. Hiervoor hebben we StadimData BV opgericht. We streven ernaar dat zij 24/7 online toegang krijgen tot onze data en adviezen. Onze nieuwe applicaties moeten bijdragen tot helder en transparant advies. Met ons complete aanbod kunnen we blijven ingaan op de behoeften van onze klanten. We zijn een solide partner. Vandaag en morgen.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons