"Nog geen vuiltje aan de lucht voor investeringsvastgoed"

Céline Janssens gaf een interview voor de bijlage "Investeren in vastgoed" in De Standaard. Een interessant artikel over het investeren in verschillende soorten vastgoed!

Kotkompas 2021

Stadim & Diggit StudentLife lanceren het Kotkompas 2021. Het rapport geeft een update van de Belgische markt van studentenhuisvesting en behandelt onder meer de evolutie van het aantal studenten, de Top 10-studentensteden, etc.

Kotkompas in het nieuws

Ons Kotkompas 2020 haalde deze maand opnieuw het nieuws.

Onze waardering van de 'Boerentoren'

Op 4 december 2019 kondigde KBC via een persbericht aan dat zij overweegt om de KBC-Toren in Antwerpen, ook gekend als de 'Boerentoren', te verkopen aan een professionele vastgoedontwikkelaar.

Kotkompas 2020

Tegen 2030 zal er in België behoefte zijn aan 95.000 extra studentenkoten. Dat is een van de conclusies van een marktstudie van Stadim & Diggit StudentLife. Met Kotkompas 2020 willen we meer inzicht en duidelijkheid brengen in de markt van studentenhuisvesting.

Stadim in de pers: Investeren in vastgoed

Wat moet een potentieel investeerder weten over de impact van Covid-19 op de vastgoedsegmenten? Deze vraag werd voorgelegd aan Céline en Pieter van Stadim en verscheen op donderdag 22 oktober 2020 in De Standaard.