Vragen die u uzelf moet stellen voordat u in nieuwbouw vastgoed investeert

Hebt u een nieuw project gevonden waar u uw spaargeld in wilt steken, dat bescherming biedt tegen inflatie en een aanvaardbaar rendement oplevert? Dit is wat u moet weten voor u actie onderneemt.

Humo's huiselijke immodebat

De huizenmarkt blijft immers zo verhitten dat een eigendom voor steeds meer jonge mensen simpelweg onbetaalbaar wordt, dat vastgoedspeculanten almaar driester te werk gaan, en dat een huizenjacht vaak een epische onderneming wordt. Hoe is dat zo gekomen en, vooral, waar moet dat heen? Humo Brengt met Hadisa Suleyman, Béa Vandendael, en vastgoedexpert Philippe Janssens drie generaties huizenkenners samen onder één dak.

"Nog geen vuiltje aan de lucht voor investeringsvastgoed"

Céline Janssens gaf een interview voor de bijlage "Investeren in vastgoed" in De Standaard. Een interessant artikel over het investeren in verschillende soorten vastgoed!

Kotkompas 2021

Stadim & Diggit StudentLife lanceren het Kotkompas 2021. Het rapport geeft een update van de Belgische markt van studentenhuisvesting en behandelt onder meer de evolutie van het aantal studenten, de Top 10-studentensteden, etc.

Kotkompas in het nieuws

Ons Kotkompas 2020 haalde deze maand opnieuw het nieuws.

Onze waardering van de 'Boerentoren'

Op 4 december 2019 kondigde KBC via een persbericht aan dat zij overweegt om de KBC-Toren in Antwerpen, ook gekend als de 'Boerentoren', te verkopen aan een professionele vastgoedontwikkelaar.

Kotkompas 2020

Tegen 2030 zal er in België behoefte zijn aan 95.000 extra studentenkoten. Dat is een van de conclusies van een marktstudie van Stadim & Diggit StudentLife. Met Kotkompas 2020 willen we meer inzicht en duidelijkheid brengen in de markt van studentenhuisvesting.

Stadim in de pers: Investeren in vastgoed

Wat moet een potentieel investeerder weten over de impact van Covid-19 op de vastgoedsegmenten? Deze vraag werd voorgelegd aan Céline en Pieter van Stadim en verscheen op donderdag 22 oktober 2020 in De Standaard.